Bon Nadal!


El 22 vaig aprendre a fer pastissets de glòria a l'estil de La Ribera. Enriqueta me'n va ensenyar i fixeu-vos-hi... llàstima que el format digital no traspasse aromes! M'agraden els pastissets, són senzills i dolços. Antics, familiars i amistosos. Una tradició, la que comporten, que no hem de perdre: sobretaula diürna o nocturna, berenar, fora d'hora... però sempre al caliu de la conversa. Mil històries per contar (o escoltar, les millors).

Presentació: gràcies!



Sentir-se com a casa amb la participació d'amics, coneguts i saludats, que solia dir J. Pla, i un molt de desconeguts, va ser un plaer. El conte volia (i els implicats i implicades ho necessitàvem)un ambient càlid, desenfadat, innocent, reivindicatiu i tendre. Gràcies a totes i a tots per ser-hi. Per la vostra complicitat literària i humana.




Des del Botànic, mentre muntàvem la "paradeta" amb la cordial ajuda del personal del jardí, el matí començava a les ones de Ràdio 9, amb una dramatització del conte i una entrevista al programa d'Amàlia Garrigós. Després lectores i lectors, pares i mares, amigues i amics... Comencem! Diàleg Núria, Matilde i qui escriu. L'Enri filmava i el David prenia alguna foto. Apunts parisins de Mati, l'impremta també present i finalment, Isabel Mingo i Roser Martínez ens contaren On són els arbres? I on són? al cor. Presentats en societat inicien el seu camí. Bona sort!


Presentació a tocar!

Diumenge 13 de desembre al Jardí Botànic de València. 12 h del matí.

Ràdio 9

Si fa unes setmanes criticàvem la TVV pel seu oblit de la música en valencià, cal ara felicitar la tasca de Ràdio 9 per la seua inclusió de la nostra literatura a diversos magazines. Inclusió intel·ligent. Diumenge, les companyes d'Aigua en Cistella ens entrevistaren a Matilde i a mi, d'una banda, i al Francisco Collado, d'altra, per xarrar d'On són els arbres (relacionant el conte amb la cimera danesa del clima) i la novel·la "Un país al desert" amb l'actualitat del Sahara. Una conversa interessant, ben lluny de les frivolitats a què ens té acostumats la tele.