Multiaventura als Pirineus, 2a Edició


Sembla fàcil però no ho és. La profunditat, l'aventura primitiva i desconeguda fora del nostre control, avesats com estem a les certeses de la nostra societat, als ciberclics de les plays... Els Pirineus són just el contrari dels enginys experimentats, plàstics, "replicants", dels parcs temàtics i les sessions 3D (també interessants des d'altra vessant, si més no res a dir, o sí)... Fixeu-vos en la portada: vinga, una, dues i... vés! Doncs això; la segona edició m'omple de goig en saber que moltes lectores i lectors s'hi han capbussat en aquesta història, còmplices (sens dubte) del poder de la natura i del Dalmau i la Constança, d'aquell amor trencat per la guerra del '36. Sols us diria que, ara, al gener, voltats del fred polar que ens envaeix, recordar la profunditat d'aquells barrancs ombrívols i aquelles aigües de desgel... Atxim! L'aventura és vostra.

6 comentaris:

  1. Gent llectora, ja comence a llegir "multiaventura als pirineus", em fa molt bona impresió ja que he legit "una acampada embolicada" d'aquest autor i em va pereixer fabulosa. I com aquest, ha fet la segona edició no m'espere menys del llibre.
    Prompte comentare els resultats.

    Un salut F.M

    ResponElimina
  2. Salut Fernando M! Et desitge una lectura plena d'emoció, de vertigen i d'aigües braves. També de llegendes i cultura popular, i somnis! Els Pirineus tenen això, ens fan més savis... i atrapen aquells que s'hi acosten (ja siga de viatge real o literari)

    ResponElimina
  3. Perdoneu el retràs, però els examens... bé ja sabeu. Molt bó el llibre, no us revele la trama, però us ho recomane.

    Mereix la pena si t'agrada somiar amb llocs lluyans i millors al nostre, i si no, tambè, perque n'hi ha molta aventura i expedició.

    Un salut F.M

    ResponElimina
  4. Un bon llibre que mereixia eixa segona edició!

    ResponElimina
  5. Hola soy Andrea la niña que ayer tú y la ilustradora me firmasteis el libro de una acampada embolicada y no he podido parar de leer hasta que me lo he leido entero y solo he tardado un día.¡Me ha gustado un montón!

    ResponElimina
  6. Gràcies Andrea, una de les coses que més m'agrada d'escriure és fer feliços a lectores i lectors. Sé que la novel·la demana més però és una bona introducció a la meua narrativa. Estic treballant en una nova novel·la del mateix estil. Ací al meu bloc podràs seguir-me i... t'espere a la pròxima Fira del Llibre!

    P.D: si tens ganes de continuar llegint et recomane el "Multiaventura als Pirineus", que encara que està destinat a lectores més majors veig que tens un bon nivell lector.

    ResponElimina