Tardor!

Sí ja ho sé, ja sé que les vacances fa temps que han finalitzat i encara tenia al bloc allò de la mar. Molts m'ho heu fet present però és que el curs m'ha començat amb noves responsabilitats i molta faena. Però ja veieu, temps de bolets! Com passen els dies eh? Doncs bé, mentre vaig concertant alguna trobada amb lectors i lectores per al 2n trimestre, espere no tardar molt a poder donar-vos noves notícies d'una novel·la de neu...
fins prompte i aneu amb cura, també comença el temps dels refredats (Aaatxim!) Salut!

5 comentaris:

  1. Josep, per a quan la teua nova novel.la? L'espere amb moltes ganes.

    Isa

    ResponElimina
  2. A mi també m'agrada molt la neu. Quin títol té la historia?
    Ramón

    ResponElimina
  3. Hola Isa i Ramón, gràcies pel vostre interés. Són preguntes, les vostres, a les quals encara no puc respondre perquè no ho sé. Però la novel·la ja ha iniciat el seu camí d'independència i deu passar per totes les passes necessàries. Paciència. Jo també tinc ganes de neu!
    Una abraçada i bones lectures!

    ResponElimina
  4. I no podries avançar-nos un poc l'argument de la nova novel·la de neu? L'espere amb ganes i de segur que és tan bona com les altres :)

    ResponElimina
  5. Hola anònim o anònima, si t'apuntes, a l'escola organitzem un viatge a la neu per aprendre a esquiar però... saps? la neu és traïdorenca i quan es torna tempesta... A més de tots i totes és sabut que a la neu s'hi poden trobar éssers misteriosos i altres sorpreses.
    Salutacions cordials!

    ResponElimina