Dos anys de bloc, dos anys amb vosaltres!

Al març el bloc ha fet dos anys! Dos anys de comunicacions, d'intercanvis, de trobades, mil sis centes catorze visites, vint-i-un països: Comunitats d'Espanya, Àustria, Holanda, Grècia, Turquia, Dinamarca, Alemanya, França, Regne Unit, Portugal, Colòmbia, Equador, Xile, Argentina, Uruguai, Brasil, Mèxic, USA, Canadà, Japó i Rússia. El món és xicotet!
Els comentaris no han estat tants i moltes i molts m'heu dit que és difícil deixar-ne un. Perquè no ho siga us n'indicaré els pasos:
1- Cliqueu sobre "comentaris" (a peu de text)
2- Escriviu el vostre comentari
3- Seleccioneu perfil i clique sobre dues opcions:
a) Nom/URL: escriviu el nom i si teniu bloc a l'espai URL, podeu posar-hi l'adreça. Si no en teniu deixeu-ho en blanc.
b) Anònim: us donarà entrada directament però figurarà el comentari com Anònim. En aquest cas poseu el vostre nom en el comentari.
4- Piqueu en "comentari de l'entrada"
5- Repetiu el codi de seguretat
6- Quan us indique el programa que el comentari s'ha publicat correctament haureu d'esperar un temps, el que jo tarde a autoritzar-lo, ja que ha de passar per un filtre per evitar bestieses.
Doncs lectores i lectors, amigues i amics, a vore si parlem més. I anuncie: NOVA NOVEL·LA per a la Fira del Llibre! INFORMACIONS, ACÍ, AL BLOC, EN POCS DIES...

4 comentaris:

  1. Moltes felicitats! Pel Bloc, en aquest comentari ;-)

    ResponElimina
  2. Gràcies Bullent! I espere compartir molts altres aniversaris amb vosaltres. Una abraçada a tot l'equip.

    ResponElimina
  3. Moltes gràcies Ade! Aquesta és una de les dues coses més precioses d'escriure. Una és l'"estat de gràcia" de la creació i l'altra, formar part (en certa mida) de les vides de les lectores i lectors i intercanviar-hi diàlegs i impressions. Això, una manera de viure.
    Una abraçada!

    ResponElimina