43a Fira del Llibre de València

Doncs sí, ahir s'inaugurava als Jardins de Vivers una nova edició de la Fira del Llibre. Una edició amb moltes novetats. Les previsions meteorològiques preveuen bon temps, així que no ho dubteu i veniu a passar "Un dia a la Fira del Llibre"... o dos. Jo hi seré a la caseta de la Llibreria Botafocs, amb Edicions del Bullent els dies: Dissabte 28 de vesprada, diumenge 29 de matí, dimarts 1 de matí i diumenge 6 de matí. Hi vindreu? Us hi espere.

Us presente... El Víctor i la Blanca!

Doncs sí, l'amic i l'amiga de qui prenen nom els protagonistes del llibre ens envien aquesta foto tan esplèndida, amb el record, també, d'On son els arbres? Bona notícia, el llibre va fent amics!

NOU CONTE !!!!



Per fi ja tenim un nou conte! Ha arribat a principis d'abril i és una festa de llibres i meravelloses il·lustracions. Us en faig cinc cèntims...

"Ha arribat la primavera i amb ella una festa molt especial que Víctor i Blanca visiten per primera vegada: la Fira del Llibre. Hi van d’excursió amb la família i entre dinosaures, pirates i fades els dos germans troben el conte que més els agrada".

Després de la seua lectura, xiquetes i xiquets voldran viure l'experiència de passar Un dia a la Fira del Llibre en viu!

Història i il·lustracions (Francesc Rovira) fan d’aquest llibre un regal ben màgic.

Esquiar a la Primavera: IES Ausiàs March, CEIP Benjamí Benlloch




Una nova primavera m'he trobat amb l'alumnat de 6é de Primària i 1r d'ESO de Manises. Enguany no hem anat d'acampada, encara que... amb més fred i neu podem fer un iglú que... paregut és, no? Ja ho sé que a Manises no hi ha neu, que és vila molt mediterrània (i aèria), però sols calia obrir les pàgines d'Ara va de Neu per a posar-se els esquís! En fi, xicons i xicones ha estat un plaer. Fins una altra!