Poc actiu

Efectivament aquesta és la descripció. Poc actiu ha estat el bloc al llarg d'aquest any. Per Sant Jordi, tanmateix, i per temps de Fira del Llibre, calia fer una entrada...
La paternitat i les tasques de direcció escolar hi tenen molt a vore. No deixe d'ecriure, tanmateix. I encara més, si cal: escric en pell viva i escric en el pou dels sentiments. "Al cap" fins que tot  hi aflore en un ara i ací.
Calia fer un esment a l'actualitat (vaig un poc a destemps) audiovisual, valenciana? Certament en aquest Boc he criticat la TVV en temps passats. Continuaria fent-ho ara però no és possible, no hi és. Ens l'han furtada. Canal 9 no va deixar mai de ser (la ràdio fou altra cosa, però tampoc tirarem coets) una possibilitat i mai no va anar més enllà. Des de la seua creació, governs de torn i direccions van voler que fóra allò que va ser, desficaci i mediocritat. Ara bé, fins i tot dins del caos hi penetra un raig de llum. I d'exepcions n'hi trobàrem: Medi Ambient, Trau la llengua, De temporada, Babalà... (de segur que me'n deixe algun).
Era (i és) possible fer una televisió de qualitat, feta a casa, sense malbaratamentes, econòmica i creativa. En el pasat les gales castellanes a l'estil "noche de fiesta" i les "tòmboles" van fer escola (i els dinerets se n'anaren... panxacontents). I ha futur?
Escric amb certa ira, o ràbia, o malenconia o... en clau valenciana simplement. Hi estem acostumats (no els valencians i valencianes sinó els valencianoparlants, vull dir). Doncs això, la possibilitat va acabar en res i al meu fill li han negat un audiovisual que li parle en la seua llengua. I ara què? Ara vorem...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada