On són els arbres? / ¿Y los árboles?



El nou conte que us anunciava ja ha eixit del forn! Es tracta d'un petit somni, d'un nuvolet de tendresa com les il·lustracions que podeu endevinar de Matilde Portalés. Text i dibuixos s'avenen tan bé que no em canse de llegir, rellegir i interrogar les imatges com quan berenava d'infant (entrepanet, sofà i conte).



Totes i tots esteu convidats a la Presentació que tindrà lloc el 13 de desembre a les 12:00 hores al Jardí Botànic de València.
Una bona excusa per trobar-nos i riure una estona.

Si voleu més informació podeu visitar:
La pàgina de la il·lustradora http://blog.matilina.com/
La pàgina de l'editorial http://bullent.blogspot.com/






L'Associació d'Editors del País Valencià m'ha fet arribar els videos de promoció exterior d'autors i llibres valencians, dins la campanya de "Valencian Books".

En aquest cas, jo vos convide a llegir "On són els arbres?"

Josep Chapa: 'On són els arbres? from AEPV on Vimeo.

11 comentaris:

  1. ...la tendresa, els núvols de cotó, els cants d´ocell, les dolces boles de gelat de menta i la màgia d´una petita història de 5 infants amb ulls curiosos que cerquen els seus estimats arbres fan d´aquest llibre un projecte meravellós, gràcies per escriure aquesta petita aventura!:-) mil besets vermells i ens veiem aviat al botànic!:-)*

    ResponElimina
  2. Fins ara, la vida d'aquest llibre ha estat un agradable viatge, amb molt bona companyia tant pel que fa a tu, Josep, com a Matilde.
    Per això el conte agrada tant a tots els que el fullegen, tot en ell transmet bones vibracions.

    Núria.

    ResponElimina
  3. No vull ser immodest, perquè no es tracta d'això, però les sensacions que teniu són compartides. Pense que tot el projecte ha tingut una estranya complicitat, una complementarietat extraordinària, a tres bandes. La il·lusió i tendresa crec que es percep en el resultat final. Estic content, es nota? Gràcies a les dues :-)

    ResponElimina
  4. Estic desitjant llegir-ho, pels comentaris de dalt estic segura que aquest llibre estarà ple de bones sensacions i que ens portarà a una part de la nostra infància. Moltes felicitats

    ResponElimina
  5. Gràcies Úrsula això m'agradaria, transferir eixes bones sensacions. Pense que el conte, amb el seu llenguatge senzill i directe + il·lustracions per somiar (somiar realitats, o no) és un gènere que ens endolça la vida als adults i ens fa més humans.

    ResponElimina
  6. per a quan la traduccio a l' holandes ?
    Un b7 molt fort i endavant amb el projecte.

    ResponElimina
  7. És un llibre que està ple d'amics i que em fa molta il·lusió veure'l publicat per poder-lo regalar. Ens veiem al botànic diumenge!
    Els vostres amics d'Alaquàs.

    ResponElimina
  8. Josep, que tingueu una feliç presentació i molts èxits amb el llibre. No hi podré anar-hi però passaré per l'editorial perquè així ja tindré algun regalet de Nadal

    ResponElimina
  9. Gràcies pels vostres venturosos comentaris. Junts fem un camí d'aire net i poesia. Sí, amb els llibres podem canviar el món!

    ResponElimina
  10. km stas ? soc del col.legi divina aurora

    ResponElimina
  11. Hola anònim! Estic bé, gràcies, encara que de ben segur no tan bé com tu. Veig que vas movent-te pel ciberespai però... no és l'Acampada la que deus haver llegit? Em va agradar molt la trobada amb Divina Aurora, sou una gent molt estupenda!

    ResponElimina