A Tavernes de la Valldigna

Els alumnes de 5é i 6é del C.P Divina Aurora de Tavernes de la Valldigna han llegit Una acampada embolicada i n'hem parlat. Jo pensava que em convidaven per marxar d'excursió (havia agafat motxilla i tot!) però no, la cita ha estat perquè volien conéixer més coses del llibre i de l'autor i... ai las! val a dir que la novel·la se la sabien de memòria! Moltes preguntes i espere que convincents respostes per la meua part. Elles i ells m'han assegurat que ens deixarien comentaris al bloc... Sort i literatura!

16 comentaris:

  1. hola! com està? t'enrecordes que tenies que contar-nos una història de por als alumnes de 5é i6é del CP Divina Aurora?
    Moltes gràcies Tania de 5é.

    ResponElimina
  2. Hola Josep Chapa! T'enrrecordes que ens tenies que contar una història de por? Esperem la teua resposta Moltes gràcies de tot.

    NOELIA

    ResponElimina
  3. Hola Josep! Sóc alumna del CP Divina Aurora, ens ha agradat molt les fotos
    Ens vares prometre que ens contaries una història de por.
    Un bes ,Alba.

    ResponElimina
  4. Hola Josep! Sóc Alice del col.legi Divina Aurora.T'en recordes que ens vas dir que el vares inspirar en els teus alumnes? Bé a la nostra aula i a mi, ens agradaria que també t'inspirares en la classe de nosaltres per a escriure algun relat.
    Un bes, Alice.

    ResponElimina
  5. Hola Tània! Poc espai al bloc per a una història però no se me n'oblide. D'entrada, has escoltat alguna vegada veus al bosc? sensació que algú ens vigila? un soroll estrany al riu? La natura és així de misteriosa i a "Multiaventura als Pirineus" pots trobar aquesta història basada en llegendes populars. Hi ha algú a les profunditats de pous o rius?... D'altra banda, per al proper llibre et promet que hi apareixerà una història de por. Sort!

    ResponElimina
  6. Bon dia Noèlia, Alba i Alice! Coses de la informàtica, no sé per quin misteri els vostres missatges havien anat a parar a un lloc estrany on havien passat sense gravar-se. Ja està apanyat! Com li deia a Tània, us promet una de por. Fins prompte Divina Aurora!

    ResponElimina
  7. Josep soc Alba del Divina com estas ? jo be gracies per contestarnos a les meues amigues i a mi ens ha agradat molt .Esperem que t'inspires amb nosaltres i escrigues un llibre .ens deus una de por t'enrecordes ¿NO?
    si pot ser magradaria que tinspirares en mi soc simpatica agradable amigable bona persona atrevida llesta i magraden les pelis de por les romantiques son un rotllo .
    Sort i Literatura!
    un bes,alba

    ResponElimina
  8. Amiga de les pelis de por, ara estic en els preparatius d'una nova novel·la. No puc avançar-te res perquè els llibres quan s'estan escrivint són un misteri... però tingues paciència, tal vegada al meu proper llibres hi aparega alguna Alba simpàtica i aventurera.
    Sort i bones lectures!

    ResponElimina
  9. hola som alba i alice del divina com an anat estes pasques?estas escrivint nous llibres espere que si i espere que hi isca alguna Alba i alguna Alice aa esperem que tornes al col.legi i recorda alguna alice i alba aventureres les pelis de por amigables i ja sas que romanticisme 0 ni una mica home algun beset si i algun rotllo que atre dins de la tenda de campanya
    dw un bes alba i alice
    sort i literatura!

    ResponElimina
  10. Bon dia Josep!Sóc Erik de 6é de primària del CP Divina Aurora. A mí també m'agradat molt el teu llibre. I estic segur que aquest que li has recomanat a les alumnes de 5é també serà fantàstic. A mí les pel.lícules i les històries de por i misteri també m'agreden molt. Espere que aquest nou llibre que estàs escrivint et siga un èxit. Espere que vaja tot molt bé i que ens tornem a veure. Una salutació, Erik.

    ResponElimina
  11. Hoa Josep, sóc Yaripsa, alumna de 6é de primària del CP Divina Aurora. A mi m'agradat molt el teu llibre. Per una latra part a mí les històries que més m'agraden són les d'amor, romanticisme,... però amb un poc de misteri i intriga. Espere que hem recomanes algun llibre teu que tracte sobre aquests temes. Molts besets Yaripsa.

    ResponElimina
  12. Salut, Erik i Yaripsa! Encantat de saludar-vos. Per a mi el llibre és un èxit quan ens arriba i ens fa gaudir. Quan amb ell passem una bona estona i el recordem. Així que el millor èxit d'Una Acampada embolicada són els vostres comentaris, el vostre bon record. Espere que del pròxim en pugam parlar. Fins prompte!

    ResponElimina
  13. Hola Josep, veig que vas tenint material per a fer un llibre de terror psicològic. Sensació de que et persegueixen, et manipulen per a que faces coses que no se t'acudirien fer. Ho pots amanir amb una història d'amor amb algun "rotllo", algun assassinat o robatori i enmarcar-ho en algun lloc conegut com pot ser Tavernes.

    Salutacions, ens vegem a la fira del llibre de València

    ResponElimina