Gràcies Fira...


Una nova primavera hem gaudit de la Fira del Llibre de València. Cal donar les gràcies al gremi de llibreters per l'esforç immens que suposa l'organització de la Fira, també als editors i editores i a les institucions i, com no, a les lectores i lectors, mares, pares i fills, iaios i iaies, oncles, famílies que tenen la Fira com a referent de lectures (especialment dels infants). Per a les escriptores i escriptors és un punt de trobada amb nous i vells lectors impagable.

A les fotos superiors teniu dos moments del primer dissabte, la presentació de Les Formigues Pastisseres, dos nous contes d'Isabel Mingo (Trobada a París i Cuina a París). A les fotos inferiors, signatures a la caseta de la llibreria Botafocs, l'u i dos de maig.


Moltes gràcies a tots els qui heu passat per la llibreria; els protagonistes d'On són els arbres, Una acampada embolicada, Multiaventira als Pirineus i Crònica d'estiu, estan molt contents d'haver entrat a casa vostra. Esperem els vostres comentaris!



1 comentari:

  1. Vam passar una estona molt agradable en la presentació i en la Fira d'enguany. Una abraçada per als dos i que tingueu molt d'èxit.

    ResponElimina